Obs Bygg Full Rulle - opplæring og motivasjonsprogram

Vi lanserte januar 2016 et helt nytt kampanje, opplæring og motivasjonsprogram i Coop Handel, som vi har kalt Full Rulle. Programmet gir de ansatte i alle Coop varehusene nyttig kompetanse om kunder, butikken som medium, opp- / mersalg og effektiv kampanjegjennomføring. Dette er et program som skal gjøre det morsomt og enklere for de ansatte i butikk å jobbe med kampanjene.

Vi har gjennomført kampanjegjennomføringskurs for alle varehusene over hele landet, med kursbevis etter endt kursing. I tillegg har vi utviklet kampanjeinformasjoner som gir nyttige tips til eksponeringer, oppsalgsmodeller, argumenter rundt kampanjemodeller etc. Disse byttes ved hvert sesongskifte igjennom året, og skreddersys for hver avdeling.

I tillegg har vi utviklet et eget konsept med symboler for produktenes egenskaper som benyttes på mekanisk informasjon på kampanjeproduktene. Dette gjør det enklere for både ansatte og kunder å se forskjellen på de forskjellige modellene enten det er gressklippere, høytrykkspylere eller griller. Programmet har blitt meget godt mottatt, og deltagelsen har vært all time high.